Merskums Cigar Rør

GAV-00021

Nyhed

Et Merskums Cigarrør er i sandhed frugten af hårdt arbejde, og mesterligt håndarbejde.

Flere detaljer

799,00 kr

inkl. moms

Merskum er et fantastisk mineral, der gennem tiderne har været omgivet med megen mystik. I meget gammel tid mente man, at det var sammenpresset havskum fra bølgerne på havet, der blev til det specielle mineral. I dag ved vi, at Merskum udvindes i dybder på 200 til 300 meter af specialicerede minearbejdere. Mineralet er blødt som sæbe, når det udvindes, men efter en krævende bearbejdning, hvor bl.a. materialet varmes op til meget høje temperaturer, bliver Merskum til et materiale der kan arbejdes i.

Det er næsten 300 år siden, den første merskumspibe blev udskåret i hånden. Dette fine gamle håndværk er stadig meget eftertragtet af piberygere verden over. Den primære årsag skal findes i, at en Merskumspibe er den mest velsmagende og smukke pibe, man kan eje. Da Merskumspiberne ændrer farve i takt med at de bliver brugt, har den enkelte piberyger et i sandhed enestående eksemplar, der ikke findes magen til andre steder i verden.

Vi har sammen med vores leverandør udvalgt et sortiment, der kan tilfredsstille selv den mest kræsne piberyger. Piberne, der er skåret i hånden, leveres med garantibevis samt et praktisk og meget flot etui.

Skulle du have lyst til at få lavet dit eget motiv, er vi meget gerne behjælpelige med dette. Send os blot en mail på info@hiram.dk med dine ideer, og vi vil sammen med vores meget kompetente leverandør bringe din ide til virkelighed.

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Merskums Cigar Rør

Merskums Cigar Rør

Et Merskums Cigarrør er i sandhed frugten af hårdt arbejde, og mesterligt håndarbejde.