OM HIRAM.DK

Hiram.dk er Nordens webshop for frimurer og andre gode mennesker. Dørene til denne butik åbnes i november 2013.

I mange år har jeg beskæftiget mig inden for bl.a. IT branchen, hvor jeg har været ansvarlig for samarbejdet med mange af de vigtigiste kunder for de virksomheder jeg har arbejdet for. Denne erfaring har også bragt mig udenfor landets grænser, hvor jeg har etableret mange gode relationer. Disse ofte meget alsidige og bredt favnene.

Jeg har valgt at starte Hiram.dk, fordi jeg ser dette som en oplagt måde at indfri et af mine vigtige frimurerløfter på. Mit løfte om Barmhjertighed. Min erfaring og mine relationer fra tidligere, har gjort mig i stand til at sammensætte et sortiment der er intersant for frimurer såvel som for andre gode mennesker, der brænder for at hjælpe værdigt trængende.

Vold, druk, overgreb, ligegyldighed og udstødelse er bare nogle af de ting mange små børn i Danmark kun kender alt for godt til i deres hverdag. Vores fælles fremtid bygges op af bl.a. de børn der i dag vokser op under disse forhold, der til tider bedst kan beskrives som umenneskelige. Din og min hjælp vil kunne være med til at hjælpe nogle af disse børn, så de ikke tabes på gulvet, men får den støtte, hjælp og muligheder der skal til for at få en uddannelse, og til at bryde ud af deres sociale arv. Hvergang du handler dine frimurerartikler eller andre af vores vare, støtter du nemlig Møderhjælpen i Danmark. Mødrehjælpen støtter sårbare gravide, mødre og børnefamilier med socialfaglig, juridisk og økonomisk rådgivning samt en række forskellige programmer og indsatser for eksempelvis unge forsørgere og voldsramte kvinder og børn.

Sortimentet i Hiram.dk indeholder både kendte og nye vare, som vil kunne tiltale både brødre og andre gode mennesker. Nogle af vores vare er ikke noget man normalt vil kunne finde i Danmark. Andre findes, men i kvaliteter og priser der ikke nødvendigtvis hænger sammen. For Hiram.DK er det vigtigt at der er en sammenhæng mellem disse to begreber. Vi er derfor glade for og stolte af det sortiment vi kan præsentere for dig.

Mit navn er Heinz Willemoes Dueholm og jeg er broder i Sankt Laurentius Roskilde.

Mail: info@hiram.dk
Tlf: +45 5151 9797 (kan kontaktes efter aftale)