HIRAM.DK STØTTER

Mødrehjælpen.

I 2012 imødekom Mødrehjælpen 11.334 henvendelser. Alle fik hjælp til deres udfordringer enten gennem Mødrehjælpens generelle rådgivning, eller gennem et af de specifikke programmer, der eksempelvis er målrettet unge forsørgere, gravide, skilsmisseramte eller voldsudsatte familier.

En central del af Mødrehjælpens indsats handler også om at arbejde politisk for at sikre bedre vilkår for enlige forsørgere, gravide og børnefamilier, så de kan skabe en god opvækst for deres børn. Vi arbejder derfor aktivt for en lovgivning, der i højere grad sikrer dem social, sundheds- og uddannelsesmæssig støtte, samtidig med at vi arbejder for øget offentlig og politisk forståelse for enlige forsørgere, gravide og børnefamiliers levevilkår.

Vi vil gerne kunne hjælpe endnu flere. Derfor arbejder Mødrehjælpen målrettet på at etablere partnerskaber med blandt andet kommuner og andre organisationer, hvor vi samler vores viden, ressourcer og kompetencer.

Godt halvdelen af vores midler kommer fra genbrugsbutikker, lokalforeninger, private, fonde og virksomheder. Resten af midlerne kommer fra offentlige institutioner gennem puljebevillinger og partnerskaber.

Mødrehjælpen uddeler hvert år julehjælp til økonomisk trængte familier. Både mødre og fædre kan søge, men vi har begrænsede midler til julehjælp og kan kun give til de familier med størst behov. Alle kan dog henvende sig til Mødrehjælpen for rådgivning.

Du kan finde flere oplysninger om Mødrehjælpen og deres vigtige arbejde på www.moedrehjaelpen.dk

Juleuddelingen af 1867.

I forbindelse med at sortimentet skal sammensættes, bestiller jeg ofte vareprøver hjem. Hovedparten af de vare jeg bestiller hjem, kommer på shoppen som en permanent del af sortimentet, men engang imellem får jeg også bestilt en vare som bare ikke passer helt ind i den ide jeg har om hvad der skal være på siden. Andre gange sender mine leverandører også vare som de gerne vil tilbyde mig til shoppen, men hvor jeg bliver lidt i tvivl om det er noget mine brødre vil syntes om.

Det sker også at jeg modtager vare retur, hvor der har været en lille fejl på. Det kan være en syning, eller en skramme fra produktionen.

I stedet for bare at kassere disse vare, så vil mine brødre her kunne gøre en god handel, da varede her sælges for et mindre beløb. Prisen for varen går herefter ubeskåret til  Juleuddelingen af 1867. 

Varene købt i kategorien Demo vare - Støt Juleuddelingen af 1867 kan ikke byttes eller returneres. https://hiram.dk/134-demo-vare-stot-juleuddelingen-af-1867